Kære borger i Vejrup

VI HAR BRUG FOR DIG OG DIN STØTTE Indtægterne fra kontingenterne går til lutter gode formål for vores by og sogn. Derfor håber vi på så stor opbakning som muligt. Hvilke gode formål, går dine penge så til? Jo, se her: Til den årlige generalforsamling trækker vi lod blandt betalende medlemmer og dem der møder op denne aften. Der udloddes…Læs mere »

Nye bustider for rute 428

Vejrup lokalråd har været i dialog med Esbjerg kommune og Sydtrafik om en ændring af busrute 428, så skolebørnene der skal med fra Gørding får kortere ventetid. Yderligere har vi fået lovning på at ruten bliver “vendt”, dvs. skolebørn der skal til Vejrup, kommer hurtigere hjem. De nye tider betyder at der er afgang fra Gørding skole kl. 15.19 og…Læs mere »

Vægterrundgang 15. maj 2018

Tirsdag d. 15. maj kl. 18.00 ved Gredstedbro Hotel. Nyd først dagens ret og derefter en aften, hvor vi følger vægteren og lytter til hans vægtervers og fortællinger om Ribes dramatiske historie. Vægteren skaber en særlig stemning, hvor man lever sig ind i en tid, længe før moderne politifolk og alarmer. Pris: 60 kr. Ikke medlemmer: 110 kr. Vi kører…Læs mere »

Info fra lokalrådet

I Vejrup Lokalråd har vi arbejdet for at forbedre skolebusforbindelsen fra Gørding til Vejrup. Alle Vejrup børn i 7-9. klasse der går i Gørding Skole har fri kl. 15. Bussen kørte først fra Gørding kl. 15.37, nu er dette ændret til kl. 15.18. Der bliver også arbejdet på at få ruten ændret, så Vejrup børnene kommer hjem først på ruten,…Læs mere »

Affaldsindsamling i Vejrup søndag d. 22. april

Igen i år, er Vejrup en del af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamlings dag. Kom og vær med til, at gøre området ude omkring Vejrup fri for affald. Vejrup Skoles elever sørger for at samle affald i selve byen, i dagene op til d. 22. april. Grib fat i familie/naboer og mød op på ”Torvet” kl. 9.00. Sidste gang var der stor…Læs mere »

Hvad vil byen med det nye område ved regnvandssøen!

I forbindelse med lokalrådets årsmøde inviteres du til at komme med dine ønsker, mødet afholdes den 1. marts 2018 og starter kl. 19.00 i Vejrup-Endrup Fritidscenter. Der vil specielt være fokus på den nye regnvandssø – hvad vil byen med det nye område, hvilke faciliteter skal vi have? Der er nedsat en arbejdsgruppe som vil komme med et oplæg til…Læs mere »

Modeshow ved Like ANNA i Ribe

Torsdag d. 8. marts kl. 18.30 ved Like ANNA i Ribe. En hyggelig aften i tøjets tegn. Like ANNA tidligere Inger S i Ribe vil vise deres nye lækre forårstøj og give inspiration samt fif til, hvordan vi bliver klar til forårsmoden. Vi skal være min. 20 personer ellers aflyses arrangementet. Pris: 60 kr. Ikke medlemmer: 110 kr. Vi kører…Læs mere »

VIGTIG INFORMATION FRA VEJRUP ANTENNEFORENING

Torsdag d. 1 februar 2018 bliver der ændret lidt i rækkefølgen i tv programmerne. Hvis der er sort skærm torsdag eftermiddag er det vigtigt at der genindlæses programmer igen. Det er vigtigt at der ændres frekvens fra 143000 KHz. til 450000 KHz. Og at der bruges Netværks ID: 100 Der genindlæses programmer under MENU /Kanalindstillinger Er der spørgsmål kan Erik…Læs mere »

Badminton i Vejrup

Der er stadig ledige baner til udlejning mandag og torsdag aften. Kontingent: 1000 kr pr bane fra nytår og frem til sæsonafslutning. For yderligere spørgsmål vedrørende tilmelding, kontakt Thomas Regel på 29698099. Der er også mulighed for at børn og unge kan komme op og prøve kræfter med badminton, mandag, tirsdag og torsdag. Børn og unge bedes kontakte Preben på…Læs mere »