Hvad vil byen med det nye område ved regnvandssøen!

I forbindelse med lokalrådets årsmøde inviteres du til at komme med dine ønsker, mødet afholdes den 1. marts 2018 og starter kl. 19.00 i Vejrup-Endrup Fritidscenter. Der vil specielt være fokus på den nye regnvandssø – hvad vil byen med det nye område, hvilke faciliteter skal vi have? Der er nedsat en arbejdsgruppe som vil komme med et oplæg til…Læs mere »

Modeshow ved Like ANNA i Ribe

Torsdag d. 8. marts kl. 18.30 ved Like ANNA i Ribe. En hyggelig aften i tøjets tegn. Like ANNA tidligere Inger S i Ribe vil vise deres nye lækre forårstøj og give inspiration samt fif til, hvordan vi bliver klar til forårsmoden. Vi skal være min. 20 personer ellers aflyses arrangementet. Pris: 60 kr. Ikke medlemmer: 110 kr. Vi kører…Læs mere »

VIGTIG INFORMATION FRA VEJRUP ANTENNEFORENING

Torsdag d. 1 februar 2018 bliver der ændret lidt i rækkefølgen i tv programmerne. Hvis der er sort skærm torsdag eftermiddag er det vigtigt at der genindlæses programmer igen. Det er vigtigt at der ændres frekvens fra 143000 KHz. til 450000 KHz. Og at der bruges Netværks ID: 100 Der genindlæses programmer under MENU /Kanalindstillinger Er der spørgsmål kan Erik…Læs mere »

Badminton i Vejrup

Der er stadig ledige baner til udlejning mandag og torsdag aften. Kontingent: 1000 kr pr bane fra nytår og frem til sæsonafslutning. For yderligere spørgsmål vedrørende tilmelding, kontakt Thomas Regel på 29698099. Der er også mulighed for at børn og unge kan komme op og prøve kræfter med badminton, mandag, tirsdag og torsdag. Børn og unge bedes kontakte Preben på…Læs mere »

Serie 2 damer vandt i Tjæreborg

I dag spillede Vejrups serie 2 damer på udebane mod Tjæreborg. Første halvleg gik godt og Vejrup var foran 14-8 ved afslutningen på første halvleg. I anden halvleg kom Tjæreborg stærkt igen og efter et kvarters spilletid fik de udlignet til 15-15. Men Vejrup kæmpede videre og vandt kampen 23-17. Næste kamp er søndag d. 3 december i Blue Water…Læs mere »

VIF Yoga i Vejrup

”Yoga kan dyrkes af alle mennesker uanset alder og køn, og det er ligegyldigt hvor smidig man er. Åndedrættet har stor betydning i yoga. Hver ind- og udånding er instrueret. Alt sker på en kontrolleret og rolig måde, der både er intensiv, krævende, harmonisk og afstressende. Vi skal træne hatha yoga. Målet med timen er at strække og styrke kroppen…Læs mere »

Fredagsaktivitet FORÅR

TIL ALLE DE BØRN DER HAR LYST TIL AT GIVE DEN GAS ! Hvis ikke – ALENE – så tag endelig mor eller far med. Pris for en hel sæson er 100 kr. – 5 x før Jul – 5 x efter Jul Ellers er prisen pr. gang 25 kr. Fra kl. 19.00 -21.00 Den 12. januar- den 19.januar Den…Læs mere »

VIF “Et sundere Vejrup”

Torsdag d. 24 august startede det 12-ugers lange projekt ”Et sundere Vejrup”. Imponerende 34 kvinder i alle aldre mødte op til foredrag og start vejning ved kostvejleder Conny Pallesen. Herefter trænede vi mandag og torsdag aften, under kyndig ledsagelse af Tina Steenberg Schultz og Janni Jørgensen. Der var fokus på kost og meget alsidig træning. Foruden masser af cirkeltræning og…Læs mere »

VIF trøjer

Der har været stor opbakning til Vejrup idrætsforenings nye klubtrøjer. Ca. 130 trøjer er nu med til at synliggøre Vejrup. Både til træning og når vi er ude til kampe og ikke mindst i hverdagen, hvor de mange flotte trøjer ofte ses. Vi har endnu engang nydt godt af nogle af vores lokale erhvervsdrivende. De har nemlig valgt at bruge…Læs mere »

Julehygge på torvet/Projekt salgsbod

En ide opstod sidste år ang. ønsket om at kunne skabe en juletradition på vores nye bytorv, som i alle andre større byer, hvor vi kunne mødes med venner, naboer og andet godtfolk i den kolde tid, stå der og glemme kulden, hyggesnakke mens sneen langsomt daler ned, købe lidt i den julepyntede salgsbod, et glas varm gløgg eller kakao…Læs mere »