Børnebanko 2018

Borgerforeningen fortsatte succesen med sidste års børnebanko og afholdt arrangementet søndag d. 4. nov. Ca 80 børn og voksne mødte veloplagte op og det var godt, for der var masser af præmier samt sidegevinster at komme efter denne gang. Velvillige kagebagedamer havde sørget for kage til eftermiddagskaffen og gaverne blev sponsoreret af lokale sponsorer som: Søndergaard Biler Diana og Ivan…Læs mere »

Generalforsamling i borgerforeningen

Vejrup borgerforening afholder ifølge vedtægterne generalforsamling Torsdag den 8. november 2018 kl. 19.30 i  mødelokalet i Vejrup Endrup fritidscenter   Der trækkes lod blandt betalende medlemmer og udloddes 2 stk. købmandskurve a´ 500 kr. Vel mødt. Mange hilsner BorgerforeningenLæs mere »

Store plantedag

– SØNDAG D. 11. NOVEMBER KL. 13.00 Så er det ved at være tid til den store plante dag, hvor vi i fællesskab skal have færdiggjort området omkring vores nye flotte regnvands-sø. Der har været utrolig god opbakning til vores indsamling, så vi forventer at stå klar med omkring 800-1000 læ-træer samt diverse frugttræer til yderligere forskønnelse af området og…Læs mere »

Købmand søges

Købmand søges Vejrup Invest A/S, Vejrup Vejrup Invest A/S søger en ny købmand med kæmpestort ”K” til, som selvstændig købmand, at drive Vejrups cirka 3 år gamle flotte dagligvarebutik. Vi forestiller os, at du i forvejen er i detailbranchen og måske allerede har erfaring med at drive butik eller stå for en afdeling af en butik. Vigtigst er dog, at…Læs mere »

Åben skolemorgensang d. 1. oktober 2018

Vejrup skole inviterer til Åben skolemorgensang Alle er velkomne. Mandag den 1. Oktober kl. 7.50 Vi starter dagen med fællessang. Dernæst fortæller Vejrup Jagtforening om hvordan det er at være jæger. Herefter vil skoledagen fortsætte for skolens elever, mens alle gæster bydes på kaffe. Åben skole-morgensang arrangeres af den lokale forening VAKS i samarbejde med Vejrup Skole. Vi vil fremover…Læs mere »

Lyden af Vejrup Skole

Alle børn på Vejrup Skole skal i uge 39 være med til at skabe en fælles forestilling, som vi har valgt at kalde: ”Lyden af Vejrup Skole”. Vi skal i fællesskab skabe musik, bevæge os og lave teater. Vi skal eksperimentere og være kreative med musik, og børnene er med til at finde på replikker, scenografi, lydbilleder mm. ”Lyden af…Læs mere »