Skriv til os og vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.
[Få hjælp til formen]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hjælp til formen

  • Indtast navn og email, dette bruger vi for at kunne svare tilbage på din forespørgsel.
  • Vælg et emne så vi hurtigt kan se hvad din henvendelse drejer sig om og skriv din besked.

 

Vejrup mail
Ønsker du en mail adresse der slutter med @vejrup.dk benyt dette emne. Skriv gerne om du ønsker at videresende til en eksisterende mail adresse eller om du ønsker adgang via webmail. Læs mere her.
Kalender
Hvis du har en begivenhed du gerne vil have i kalenderen, eller du har ændringer til en begivenhed som allerede er i kalenderen, kan du benytte dette emne. En begivenhed kan indeholde:

  • Start- og slut dato samt tidspunkt
  • Skal begivenheden gentages: dagligt, ugentligt eller månedligt og hvilke dage
  • Sted samt adresse
  • Pris og link til billetsalg
  • Kontakt informationer på arrangøren
  • En artikel med eller uden billeder om arrangementet
Skriv til borgerjournalisten
Sker der noget i byen som du synes vi burde dække med en artikel og billeder her på siden, så benyt dette emne – så længe det har med Vejrup at gøre dækker vi stort set alle emner. Har du selv skrevet et indlæg du gerne vil have på siden, så kan du via kontakt formen sende den samt uploade eventuelle billeder, du kan uploade en pdf eller du kan sende den på mail til borgerjournalist@vejrup.dk
Banner
Ønsker du at støtte borgerforeningen kan du få et banner på siden, det koster 300 kr om året, her kan du benytte dette emne samt uploade dit banner. Vi anbefaler at banner størrelsen er 720×240 px for bedst udnyttelse af pladsen. Du kan også benytte dette emne hvis du har et banner på siden der skal rettes, eller hvis du burde have et banner men det ikke bliver vist.
Erhverv
Har du en virksomhed i Vejrup som ikke er på siden eller hvor oplysningerne er forkerte, så kan du sende dine oplysninger med dette emne. Har du et CVR nr. bedes du sende dette, da vi så kan hente alle oplysninger automatisk fra cvr registeret. Har du ikke et CVR nr. men vil gerne på siden alligevel bedes du sende de informationer som skal på siden, herunder: telefon nummer, addresse, webside, email og branchekode. Du kan benytte erhvervsstyrelsens værktøj til at finde den branchekode der passer bedst til dig her.
Foreninger
Er du med i en forening i Vejrup som ikke er på siden eller hvor oplysningerne er forkerte, kan du sende oplysninger med dette emne.
Fejl på siden
Har du set en fejl på siden kan du bruge dette emne. Skriv venligst en kort beskrivelse af fejlen og kopier linket til siden ind. Har du mulighed for det så send gerne et screenshot af fejlen.
Andet
Passer de andre emner ikke så vælg denne istedet.