Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kontakt

Skriv til os og vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.
[Få hjælp til formen]

[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hjælp til formen

  • Indtast navn og email, dette bruger vi for at kunne svare tilbage på din forespørgsel.
  • Vælg et emne så vi hurtigt kan se hvad din henvendelse drejer sig om og skriv din besked.

   

  Vejrup mail
  Ønsker du en mail adresse der slutter med @vejrup.dk benyt dette emne. Skriv gerne om du ønsker at videresende til en eksisterende mail adresse eller om du ønsker adgang via webmail. Læs mere her.
  Kalender
  Hvis du har en begivenhed du gerne vil have i kalenderen, eller du har ændringer til en begivenhed som allerede er i kalenderen, kan du benytte dette emne. En begivenhed kan indeholde:

  • Start- og slut dato samt tidspunkt
  • Skal begivenheden gentages: dagligt, ugentligt eller månedligt og hvilke dage
  • Sted samt adresse
  • Pris og link til billetsalg
  • Kontakt informationer på arrangøren
  • En artikel med eller uden billeder om arrangementet
  Skriv til borgerjournalisten
  Sker der noget i byen som du synes vi burde dække med en artikel og billeder her på siden, så benyt dette emne – så længe det har med Vejrup at gøre dækker vi stort set alle emner. Har du selv skrevet et indlæg du gerne vil have på siden, så kan du via kontakt formen sende den samt uploade eventuelle billeder, du kan uploade en pdf eller du kan sende den på mail til borgerjournalist@vejrup.dk
  Banner
  Ønsker du at støtte borgerforeningen og samtidigt reklamere for dig selv, kan du få et banner her på siden, det koster 300 kr om året. Benyt gerne dette emne samt vedhæft dit banner. Vi anbefaler at banner størrelsen er 720×240 px for bedst udnyttelse af pladsen. Du kan også benytte dette emne hvis du har et banner på siden der skal rettes, eller hvis du burde have et banner men det ikke bliver vist.
  Erhverv
  Har du en virksomhed i Vejrup som ikke er på siden eller hvor oplysningerne er forkerte, så kan du sende dine oplysninger med dette emne. Har du et CVR nr. bedes du sende dette, da vi så kan hente alle oplysninger automatisk fra cvr registeret. Har du ikke et CVR nr. men vil gerne på siden alligevel bedes du sende de informationer som skal på siden, herunder: telefon nummer, addresse, webside, email og branchekode. Du kan benytte erhvervsstyrelsens værktøj til at finde den branchekode der passer bedst til dig her.
  Foreninger
  Er du med i en forening i Vejrup som ikke er på siden eller hvor oplysningerne er forkerte, kan du sende oplysninger med dette emne.
  Oprettelse af bruger
  Ønsker du at få en bruger på siden, så du selv kan skrive indlæg eller sætte begivenheder i kalenderen, så benyt dette emne Du bedes henvende dig med navn og e-mail adresse, du vil så få tildelt et brugernavn eller du kan logge ind med din e-mail adresse. Du vil modtage en e-mail når din bruger er oprettet.
  Eksport af data
  Ønsker du at få at vide hvilke personoplysninger vi har på dig i vores system, så benyt dette emne. Du bedes henvende dig med navn, e-mail og evt. brugernavn hvis du har en bruger, for at vi kan være sikre på at vi kan finde alt data om dig
  Sletning af data
  Ønsker du at vi sletter personoplysninger vi har på dig fra vores system, så benyt dette emne. Du bedes henvende dig med navn, e-mail og evt. brugernavn hvis du har en bruger, for at vi kan være sikre på at vi fjerner alt data om dig
  Sletning af bruger
  Ønsker du at få din bruger slettet så benyt dette emne. Du vil modtage en e-mail med et bekræftigelses link på den e-mail adresse som er tilknyttet brugeren.
  Fejl på siden
  Har du set en fejl på siden kan du bruge dette emne. Skriv venligst en kort beskrivelse af fejlen og kopier linket til siden ind. Har du mulighed for det så send gerne et screenshot af fejlen.
  Andet
  Passer de andre emner ikke så vælg denne istedet.
  Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org

  Administrer privatlivsindstillinger