Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Invitation fra Better Energy, til besøg af hybridanlæg (solceller og vindmøller) vest for Holstebro

Af


Tidspunkt: Lørdag d. 7. oktober 2023, kl. 9.30 (afgang kl. 10)

Mødested: Vejrup-Endrup Fritidscenter, Skolevænget 5, 6740 Bramming

Kære borgere i Vejrup og omegn.

Som led i, at Better Energy arbejder på muligheden for et hybridanlæg i Vejrup, inviteres du/l hermed med ud for at opleve et etableret anlæg på nært hold. Det ca. 222 hektar store anlæg vi skal besøge, ligger ved Bur vest for Holstebro og består af både solceller og vindmøller. Anlægget er bygget af Better Energy og blev tilsluttet elnettet i 2021.

På dagen vil der være fælles transport i busser både til og fra anlægget, med afgang lørdag d. 7. oktober kl. 10.00 fra Vejrup-Endrup Fritidscenter på Skolevænget 5 i Vejrup. Der er ca. 1,5 times transporttid hver vej og det forventes, at vi er tilbage i Vejrup ca. kl. 16.00.

Dagen vil byde på rundvisning af anlægget, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, samt for at danne sig et indtryk af, hvordan det er at være nabo til både solceller og vindmøller. Der vil blive serveret en forfriskning undervejs, samt en let frokost til de fremmødte. Ønsker du/l at deltage, bedes du/l tilmelde dig/jer via mail på bd@betterenergy.dk, hvori det fremgàr, hvor mange der deltager fra husstanden, så vi kan reservere pladser til alle.

Vi håber på så mange som muligt vil deltage til en hyggelig dag i det vestiyske.

Vel mødt
Better Energy
www.betterenergy.dk