Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Bindende tilmelding til fjernvarme

Af


Kære medborger

Vi nærmer os fristen for gratis tilmelding, som slutter den 30. juni. Så hvis du endnu ikke har fået meldt dig til, så er det nu, du skal komme op af stolen.

Vi kan konstatere, at Grimstrup pt. fører med tilmeldingerne, så skal vi nu ikke lige se, om Vejrup og Endrup også kan præstere lige så godt.

Sidder du derude og har tilmeldt dig, men f.eks. har hørt din nabo skal have hjælp, så kontakt os endelig! Husk jo flere vi er, jo billigere bliver vores varme. Har du selv svært ved at finde tilmeldingsmailen i din indbakke (måske i dit spamfilter), så kontakt os! Er du i tvivl, synes du det er for dyrt, så kontakt os, for måske er der nogle ting, du ikke har med i dine beregninger, men husk vi skal også tænke lidt længere frem end bare på i morgen.

SÅ vil du også have dit hus skal stige i værdi og bliver lettere at sælge, vil du også være med til at skabe et fællesskab på tværs af vores tre byer og vil du også være det første fjernvarmeselskab i Danmark, der kan udnytte spildvarme fra Energinet – så er det NU!

Lad os lige vise dem alle sammen hvad Endrup, Vejrup og Grimstrup er lavet af. Fællesskab der kan forsyne sig selv!

PS. Har du et nyere varmeanlæg (gasfyr, pillefyr mv.), så er du meget velkommen til selv at sælge det, efter vi har sat stikket ind til fjernvarmen. Vi tilbyder kun at køre det på lossepladsen, vi vil ikke tjene nogen penge på salg.

PPS. Har du ikke forhåndstilmeldt dig, men vil gerne med alligevel. SÅ KONTAKT OS!

Har du erhverv, så kontakt os på erhverv@cobravarme.dk med oplysningerne om dit forbrug, så taler vi om, hvordan prisen ville blive for din virksomhed.

Hans Jørn Madsen – 29 35 15 66
Lærke Vejlgaard – 22 31 34 85
Robert Frikke Jensen – 23 96 96 88
Bibi Dyreby – 60 95 95 01
Lasse Ilskov – 30 20 10 02

Mvh

Cobra Varme A.M.B.A