Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mit syd- og sønderjylland

Af Chris Kjærsig
17 november 2019

Kender du nogle perler i vores lokalområde som du gerne vil dele med andre? Frøs står for et initiativ som går ud på at dele nogle af de gode stedre vi har i syd- og sønderjylland med hinanden. I lokalrådet syntes vi det kunne være en god ide at dele nogle gode steder fra vores lokalområde, så kender du et godt sted som endnu ikke er på kortet, vil vi gerne opfordre til at du indsender det via mitsydogsoenderjylland.dk. Det er gratis at få steder med på kortet og p.t. er det ikke særligt retvisende, hverken for vores lokalområde eller Esbjerg kommune.

Initiativet har også været omtalt i Ribe ugeavis, læs mere her: https://www.ugeavisen-ribe.dk/ribe/Froes-inspirerer-til-gratis-udflugter-i-Ribeomraadet/artikel/422386

Som i kan se på billedet er der p.t. ret tomt i vores nærområde – så vi håber der er nogle som vil benytte lejligheden til at tilføje deres favoritsteder.

Udsnit af kortet på mitsydogsoenderjylland.dk

På vegne af Vejrup lokalråd

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org