Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kender du FLEXTUR?

Af Chris Kjærsig
17 november 2019

Vi er lokalrådet blevet kontaktet af Esbjerg kommune, som ønsker at dele budskabet om Flextur.

Flextur er et alternativ til bus og tog. Det er individuel kollektiv trafik, som alle kan benytte.

Man kan blive kørt fra en adresse til en anden adresse alle ugens dage mellem kl. 6 og kl. 24. Der kan være flere med i bilen, og nogle gange kommer man ud på en lille omvej – men man er altid fremme til tiden.

Turen skal bestilles senest 2 timer før afgang. Bestil online via sydtrafik.flextrafik.dk, eller hent app’en Flextrafik, så sparer man 20%. Bestillingen kan også ske via telefon på 76 608 608 mellem kl. 8 og kl. 18.

Få besøg

Har i et arrangement, hvor kollektiv trafik kunne være en del af dagsordenen? Så inviter Sydtrafiks kundeambassadører til at komme og holde et oplæg om fx rejsekort, Flextrafik, Sydtrafiks app og hjemmeside og Rejseplanen.

Det koster ingenting at få besøg af kundeambassadørerne. Kontakt dem på ambassador@sydtrafik.dk eller ring til Maria Holm på telefon 23 72 83 08 eller Siri Jørgensen på 51 24 89 58.

Læs mere på flextrafiks egen hjemmeside

Besøg https://www.sydtrafik.dk/flextur for at læse mere på deres egen hjemmeside.

På vegne af Vejrup Lokalråd

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org