Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Husk tilmelding til årsmødet 2019

Af Chris Kjærsig
25 marts 2019

Så er det snart tid til lokalrådets årsmøde, har du husket at melde dig til?

2018 har været et godt år for Vejrup, der er sket mange gode ting i byen. Vores købmand er reddet, vores skole bevares fortsat og 1. etape af Vejrups landsbypark er færdig. Vi håber at 2019 også bliver et fantastisk år med masser af aktivitet. Så kom til lokalrådets årsmøde hvor vi bl.a. vil præsentere 2. etape af landsbyparken, samt det nye vejrup.dk. Kom og hør hvad vi har i støbeskeen og kom med dit forslag til opgaver du synes vi burde kigge på i 2019.

Årsmødet finder sted d. 28. marts 2019 kl. 19.00 i Vejrup Endrup Fritidscenter.

Af hensyn til bestilling af kaffe/te, bedes du tilmelde dig, enten via mail til lokalraad@vejrup.dk, på telefon 30 63 81 08 eller online ved at udfylde skemaet her: https://goo.gl/forms/I8IWNxRS4ELEQyE73

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org