Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

VIF “Et sundere Vejrup”

Af


Torsdag d. 24 august startede det 12-ugers lange projekt ”Et sundere Vejrup”. Imponerende 34 kvinder i alle aldre mødte op til foredrag og start vejning ved kostvejleder Conny Pallesen. Herefter trænede vi mandag og torsdag aften, under kyndig ledsagelse af Tina Steenberg Schultz og Janni Jørgensen. Der var fokus på kost og meget alsidig træning. Foruden masser af cirkeltræning og elastikøvelser, prøvede vi forskellige sportsgrene som håndbold, fodbold, spinding, yoga og badminton. Vi havde også besøg af Bibiane og Linda, som gav os et indblik i deres ”All-round”-træning.

”Et sundere Vejrup” startede udendørs og vi nåede at få et par skønne efterårsaftener på stadion og i skoven, inden at vintermørket lokkede os ind i multisalen. Foruden høj puls og sved på panden, har der også været tid til hyggeligt samvær, nye bekendtskaber, udvekslinger af madopskrifter, ”skattejagt” i byen og rigtig, rigtig mange grin.

Hvad enten man kom til ”Et sundere Vejrup” men intension om vægttab eller blot sundere livsstil og social samvær, tror jeg alle har fået noget ud af de forgangne 12 uger. – Og fra initiativtagernes side er der stor taknemmelighed for, at der er så fantastisk god opbakning omkring nye tiltag i vores lille by.

TAK for denne gang.

På vegne af ”Et sundere Vejrup”, Gitte Ladefoged.