Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Skolefesten 2016

Af


DSC_0119

Vi har haft en studieuge (emneuge hvor skemaet er brudt op og der arbejdes tværfagligt og på tværs af klasser ) på skolen, der kulminerede med en dejlig skolefest torsdag aften.

Der var ca 250 elever, forældre og bedsteforældre.

6. klasse spillede crazy komedien ”for fulde sejl”.

Handlingen foregår på havnen, hvor sørøverskibet Sælen ligger.
Sørøverkaptajnen må finde sig i at blive herset med af sin skrappe mor, men bliver fristet af skurken Hr. Luskh til at kidnappe den søde jomfru Beatrice. Beatrice synes det er helt fantastisk at være kidnappet. Luskh har snydt sørøverkaptajnen så der i stedet for den lovede dusør på mange guldpenge er en stor pose sten. Da sørøverkaptajnens mor opdager hvad der er sket, må de under store anstrengelser finde den kidnappede pige og få bragt orden i tingene, men heldigvis ender alt i fred og idyl.

Efter teaterstykket fortsatte festen på skolen. Alle klasserne havde lavet udstillinger med studieugens arbejde og i alle klasser var der aktiviteter som eleverne og deres forældre kunne lave sammen. Der var ballondans, dåsekast, bowling, hanekamp, spillebule, quiz og discotek. Fra først til sidst var der fuld gang i aktiviteterne.

Da der ikke er en lokal skolebestyrelse i Vejrup længere, var der en stor gruppe af forældre, fra alle klasser, der havde påtaget sig opgaven med at sørge for forfriskninger. Rigtig mange havde bagt kager og gav en hånd med, med det praktiske.
Endnu en gang tegn på at folk står sammen om skolen.

På vegne af
Lene T. Uhd.