Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Søen ved Vejrup landsbypark

Tilflytter service

Er du ny i Vejrup, eller overvejer du at flytte til Vejrup?

Stærkt sammenhold
og fælles aktiviteter

Børnevenlig by
med mange legepladser

Gode muligheder
for at bruge den flotte natur

Mange fritidsaktiviteter
for både børn og voksne

Lynhurtigt fibernet
i hele bye

Lynhurtigt fibernet
i hele byen

Lynhurtigt fibernet
i hele byen

Lynhurtigt fibernet
i hele byen

Lynhurtigt fibernet
i hele byen

Lynhurtigt fibernet
i hele byen

Vejrup er en aktiv landsby i udvikling, som er beliggende i den østlige del af Esbjerg kommune, 10 km nordøst for Bramming og 25 km fra Esbjerg. Vi ligger kun 3 km fra Esbjerg/Kolding-motorvejen, herved er det hurtigt at komme omkring uanset om man skal øst eller vestpå. I Vejrup har vi en børnehave, flere dagplejere, en skole, en SFO og tre legepladser. Vi har også et stort fritidscenter med sportshal, møde- og klublokaler, festsal, cafeteria, multibane og skydefaciliteter.

I 2015 indviede vi vores nye købmandsbutik, som i dag er en velfungerende og flot butik – og i 2016 stod vores flotte nye bytorv klar som er blevet samlingspunkt for en del fælles begivenheder.

Vi har et alsidigt og velfungerende foreningsliv, med masser af fritidsaktiviteter for alle aldre – heriblandt en idrætsforening, en ungdomsklub, en seniorklub, en husholdingsforening samt mange andre foreninger.

Vi har også en del flot natur i og omkring Vejrup, hvor der er mulighed for lange gåture, fiskeri eller at køre mountain bike. Der er baner til både børn og voksne, nybegyndere samt øvede. Vores nye regnsvandssø som blev færdig i 2018 er utrolig flot at se på, og når den planlagte bålhytte bliver færdig vil man kunne nyde udsigten over søen og solnedgangen imens man griller og hygger med venner eller familie.

Centralt BELIGGENDE
E203 min.
Hospital23 min.
Esbjerg City23 min.
Bramming15 min.
Esbjerg Sports Park24 min.
Billund Lufthavn41 min.
Esbjerg Lufthavn14 min.
Next Step City19 min.
Kolding30 min.
Odense1 t. 8 min.

Drømmer du om et roligt og trygt sted at bo, med et fantastisk fællesskab og interesse for hinanden, så kom forbi Vejrup og se alt det gode, byen har at byde på

Velkomst ambassadører

Er du lige flyttet til Vejrup, eller overvejer du at flytte hertil? Har du spørgsmål  om Vejrup, eller er du i tvivl om det er det rigtige sted for dig og din familie?  Vores velkomstambassadører tager gerne en snak med dig og inviterer dig  måske endda på en kop kaffe og en rundvisning i Vejrup. Har i spørgsmål  som  de ikke umiddelbart kan svare på, så kender de helt sikkert en der kan hjælpe.I Vejrup står der lokale ildsjæle klar til at hjælpe dig godt i gang. De arbejder frivilligt, og fordi de selv bor i lokalområdet, kan de svare på alle dine spørgsmål om livet i byen.

Hans Jørgen Madsen

Niels Peder Regel