Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tilflytter service

Er du ny i Vejrup, eller overvejer du at flytte til Vejrup?

wifi
Lynhurtigt fibernet
i hele byen
location_on
Central placering
gode busforbindelser
Velfungerende
købmandsbutik
Skole, SFO og
ungdomsklub
Dagplejere og
børnehave
Attraktive
byggegrunde
Vejrup er en aktiv landsby i udvikling, som er beliggende i den østlige del af Esbjerg kommune, 10 km nordøst for Bramming og 25 km fra Esbjerg. Vi ligger kun 3 km fra Esbjerg/Kolding-motorvejen, herved er det hurtigt at komme omkring uanset om man skal øst eller vestpå. I Vejrup har vi en børnehave, flere dagplejere, en skole, en SFO og tre legepladser. Vi har også et stort fritidscenter med sportshal, møde- og klublokaler, festsal, cafeteria, multibane og skydefaciliteter.

I 2015 indviede vi vores nye købmandsbutik, som i dag er en velfungerende og flot butik - og i 2016 stod vores flotte nye bytorv klar som er blevet samlingspunkt for en del fælles begivenheder.

Vi har et alsidigt og velfungerende foreningsliv, med masser af fritidsaktiviteter for alle aldre - heriblandt en idrætsforening, en ungdomsklub, en seniorklub, en husholdingsforening samt mange andre foreninger.

Vi har også en del flot natur i og omkring Vejrup, hvor der er mulighed for lange gåture, fiskeri eller at køre mountain bike. Der er baner til både børn og voksne, nybegyndere samt øvede. Vores nye regnsvandssø som blev færdig i 2018 er utrolig flot at se på, og når den planlagte bålhytte bliver færdig vil man kunne nyde udsigten over søen og solnedgangen imens man griller og hygger med venner eller familie.

Centralt beliggende

E20
3 min.
Hospital
23 min.
Esbjerg City
23 min.
Bramming
15 min.
Esbjerg Sports Park
24 min.
Billund Lufthavn
41 min.
Esbjerg Lufthavn
14 min.
Next Step City
19 min.
Kolding
30 min.
Odense
1 t. 8 min.
Drømmer du om et roligt og trygt sted at bo, med et fantastisk fællesskab og interesse for hinanden, så kom forbi Vejrup og se alt det gode, byen har at byde på

Velkomst ambassadører

Er du lige flyttet til Vejrup, eller overvejer du at flytte hertil? Har du spørgsmål  om Vejrup, eller er du i tvivl om det er det rigtige sted for dig og din familie?  Vores velkomstambassadører tager gerne en snak med dig og inviterer dig  måske endda på en kop kaffe og en rundvisning i Vejrup. Har i spørgsmål  som  de ikke umiddelbart kan svare på, så kender de helt sikkert en der kan hjælpe.I Vejrup står der lokale ildsjæle klar til at hjælpe dig godt i gang. De arbejder frivilligt, og fordi de selv bor i lokalområdet, kan de svare på alle dine spørgsmål om livet i byen.

Hans Jørn Madsen

hjm@vejrup.dk
+45 29 35 15 66

Niels Peder Regel

npregel@msn.com
+45 61 38 78 79
Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org

Administrer privatlivsindstillinger