Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Søen ved Vejrup landsbypark

Tilflytter service

Er du ny i Vejrup, eller overvejer du at flytte til Vejrup?

Lynhurtigt fibernet
i hele byen

Central placering
Gode busforbindelser

Velfungerende
købmandsbutik

Skole, SFO og
ungdomsklub

Dagplejere og
børnehave

Attraktive
byggegrunde

Vejrup er en aktiv landsby i udvikling, som er beliggende i den østlige del af Esbjerg kommune, 10 km nordøst for Bramming og 25 km fra Esbjerg. Vi ligger kun 3 km fra Esbjerg/Kolding-motorvejen, herved er det hurtigt at komme omkring uanset om man skal øst eller vestpå. I Vejrup har vi en børnehave, flere dagplejere, en skole, en SFO og tre legepladser. Vi har også et stort fritidscenter med sportshal, møde- og klublokaler, festsal, cafeteria, multibane og skydefaciliteter.

I 2015 indviede vi vores nye købmandsbutik, som i dag er en velfungerende og flot butik – og i 2016 stod vores flotte nye bytorv klar som er blevet samlingspunkt for en del fælles begivenheder.

Vi har et alsidigt og velfungerende foreningsliv, med masser af fritidsaktiviteter for alle aldre – heriblandt en idrætsforening, en ungdomsklub, en seniorklub, en husholdingsforening samt mange andre foreninger.

Vi har også en del flot natur i og omkring Vejrup, hvor der er mulighed for lange gåture, fiskeri eller at køre mountain bike. Der er baner til både børn og voksne, nybegyndere samt øvede. Vores nye regnsvandssø som blev færdig i 2018 er utrolig flot at se på, og med tilhørende bålhytte kan man nyde udsigten over søen og solnedgangen imens man griller og hygger med venner eller familie. I området er der også shelters med muldtoilet, bålfad og rindende vand.

Centralt BELIGGENDE
E203 min.
Hospital23 min.
Esbjerg City23 min.
Bramming15 min.
Esbjerg Sports Park24 min.
Billund Lufthavn41 min.
Esbjerg Lufthavn14 min.
Next Step City19 min.
Kolding30 min.
Odense1 t. 8 min.

Drømmer du om et roligt og trygt sted at bo, med et fantastisk fællesskab og interesse for hinanden, så kom forbi Vejrup og se alt det gode, byen har at byde på.

Attraktive byggegrunde

På Stationsvej ligger der mange attraktive byggegrunde. Grundene udstykkes i 3 etaper., hvor 1. etape er afsluttet og 2. etape er i gang. Læs mere om byggegrundene her.

Gode busforbindelser

Der er gode busforbindelser til både Esbjerg, Vejen og Gørding fra Vejrup. Fra Gørding kan man komme videre med tog. Se afgange via rejseplanen.

Velkomst ambassadører

Er du lige flyttet til Vejrup, eller overvejer du at flytte hertil? Har du spørgsmål om Vejrup, eller er du i tvivl om det er det rigtige sted for dig og din familie?  Vores velkomstambassadører tager gerne en snak med dig og inviterer dig  måske endda på en kop kaffe og en rundvisning i Vejrup. Har i spørgsmål  som  de ikke umiddelbart kan svare på, så kender de helt sikkert en der kan hjælpe.I Vejrup står der lokale ildsjæle klar til at hjælpe dig godt i gang. De arbejder frivilligt, og fordi de selv bor i lokalområdet, kan de svare på alle dine spørgsmål om livet i byen.

Hans Jørgen Madsen

Niels Peder Regel