Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Livet i Vejrup

mood
Stærkt sammenhold
og fælles aktiviteter
child_care
Børnevenlig by
med mange legepladser
nature_people
Gode muligheder
for at bruge den flotte natur
directions_bike
Mange fritidsaktiviteter
for både børn og voksne

Skole / SFO / Ungdomsklub

Skolen i Vejrup er en del af Fortunaskolen og hedder Afdeling Skolevænget. Det er en meget velfungerende skole, som bliver bakket op af mange engagerede forældre.Vejrup skole har klasser til og med 6. klassetrin, og grundet byens relative lille størrelse, kender mange hinanden. Der er derfor et trygt og godt læringsmiljø på skolen. Skolen ligger tæt på skoven Vøgaslund, som også bliver brugt i undervisningen. Skolen er moderne og velholdt, og der er smart-board i alle klasselokaler. For få år tilbage blev der bygget et udeundervisningslokale. Udenoms arealerne er super gode og bliver flittigt brugt af børnene, også efter skoletid. Der er et godt samarbejde mellem børnehaven og skolen, som ligger ved siden af hinanden. Efter skoletid kan børnene komme i SFO, som er bygget i forlængelse af skolen. Når børnene bliver ældre (fra 6. klasse og op) kan de bruge Ungdomsklubben i Vejrup, som har åbent 3 aftener om ugen. Ungdomsklubben har flotte nye lokaler med bl.a. poolbord, spillecomputere, bar, airhockey, sækkestolehjørne og en hems. Ungdomsklubben er bygget sammen med idrætshallen.

Se mere på http://fortunaskolen.esbjergkommune.dk/om-fortunaskolen/afdeling-skolevaenget.aspx

Dagplejere / Børnehave

TBD: Vi arbejder på tekster om dagplejerne og børnehaven

Købmand / Torv / Kirke

I 2015 blev den nye købmandsbutik indviet på den centrale plads i byen, hvor Vejrup Kro tidligere lå. I samme forbindelse blev etableringen af det nye bytorv ligeledes påbegyndt, og det stod færdigt i første halvdel af 2016, som et smukt bytorv, der fremhæver købmandsbutikken og den øvrige bymidte der også inkluderer Vejrups flotte kirke.

Vejrup-Endrup Fritidscenter

Vejrup-Endrup Fritidscenter er et naturligt hjem-sted for Vejrup Idrætsforening som har forstået at følge med udviklingen indenfor almen idræt, således at man, udover håndbold, fodbold, gymnastik, badminton og skydning, også kan gå til Indoor Cycling, Crossfit m.m.

Udover at være stedet, hvor man dyrker de almen-kendte sportsgrene, er Vejrup-Endrup Fritidscen-ter også i færd med at udvikle sig til stedet, hvor man holder sine fester. Centret er løbende blevet udvidet og moderniseret så den i dag fremstår pæn og indbydende med nye møde- og festlokaler. Nedenstående billede er fra gymnastikopvisning, hvor byens gymnaster viser, hvad de har lært i årets løb

TBD: Galleri

Vejrup Landsbypark

TBD: Vi arbejder på tekster om landsbyparken

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org