Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Status fra Cobra Varme

Af


Nedenstående er også sendt på mail til alle som er tilmeldt fjernvarme.

& Green Project

Statusopdatering fra bestyrelsen

– Cobra Varme A.M.B.A 

                                                                                     

Kære andelshavere og andre tilmeldte til fjernvarmen

 

Nu er det vist mere end på høje tid, at I modtager en statusopdatering fra bestyrelsen.

 

Selvom vi har været stille, så er der bestemt stadig mange gryder i gang, og vi arbejder derudaf.

 

Det der pt. holder projektet lidt i stilstand er, at vi endnu ikke har fået svar på vores ansøgning om tilskud fra Energistyrelsen. Dog har vi, som I måske ved, kunnet konstatere, at puljen er tom. Vi har derfor haft kontakt til både Dansk Fjernvarme og vores borgmester, og anmodet dem om hjælp til at råbe politikerne op, så vi forhåbentligt hurtigt kan få flere penge i puljen. Det seneste i aviserne er, at ministeren vil tjekke de projekter igennem, som der ikke er tilskudspenge til, og herefter tage stilling til, hvad det næste skridt skal være. Vi skal huske på, at vi jo endnu ikke har modtaget et afslag, så vi krydser fingre. 

 

Derudover er der sket ændringer i bestyrelsen. Lasse Ilskov har besluttet at fratræde sin bestyrelsespost, og fratræder dermed også som formand. Beslutningen skyldes, at Lasse har nok at se til som selvstændig. Indtil der afholdes en generalforsamling i starten af næste år, vil Robert Frikke Jensen være fungerende formand.

 

På den positive side, så er det gået over al forventning med tilmeldinger, og der er godt samarbejde med Energinet, så vi glæder os over, at vi fortsat har et rigtig godt projekt! Der er derfor ikke tvivl om, hvorvidt projektet bliver realiseret, men alene tale om en udskydelse af, hvornår vi kan starte med gravearbejdet. 

 

Er der nogle spørgsmål, bekymringer eller andet I ligger inde med, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Mvh 

 

Bestyrelsen i Cobra Varme A.M.B.A

 

Lærke, Robert, Hans Jørn og Bibi.

 

På vegne af

Bestyrelsen for Cobra Varme A.M.B.A.

 

& Green Project 

& Green Project Aps
Vibevej 4

DK-8721 Daugaard

CVR-nr.: 40071598

 

email: info@andgreenproject.dk
telefon: +45 21 99 00 19