Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Telegrammer til alle konfirmander i Vejrup

Af Nadia Jahreis
14 februar 2022

Som vanligt, sørger borgerforeningen for, at der er sparebøsser og telegrammer til alle konfirmander, ved Min Købmand Vejrup. De giver mulighed for, at aflevere penge direkte i sparebøssen til konfirmanderne, og skrive navn og beløb i det vedlagte telegram.

OBS SIDSTE FRIST for indsamlingen er lørdag d. 14/5 kl. 19 (hvor Købmanden lukker)

Borgerforeningen vil sørge for, at flagstængerne i byen står klar på konfirmationsdagen.

Vi ønsker en rigtig god dag til alle konfirmander!

Hilsen Vejrup Borgerforening

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org