Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Sankt Hans i Vejrup var en KÆMPE succes

Af Nadia Jahreis
24 juni 2021

TUSIND TAK VEJRUP!!

Vi er i borgerforeningen endnu engang blevet blæst bagover, over den kæmpe opbakning der har været til Sankt Hans i år 2021! Vi måtte melde udsolgt for pølser og brød 2 GANGE – trods vi tømte Min Købmand i Vejrup for pølser og brød, i håb om at kunne betjene alle. Vi sørger for, at der bestilles flere forsyninger til næste år, så ingen går sultne i seng.

Vi håber i alle havde en rigtig skøn og super hyggelig aften – det havde vi hvertfald i Borgerforeningen! Det er jeres smittende smil, fantastiske humør og kæmpe engagement for at ville deltage til vores arrangementer, der gør at vi bliver ved med, at lave flere arrangementer i Vejrup.

TAK TIL ALLE!

Hilsen Vejrup Borgerforening

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org