Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mere julelys i Vejrup

Af Nadia Jahreis
3 december 2020

Sidst i november, kom det årlige juletræ med lys op på torvet, sammen med julestjernerne i lygtepælene. I år har vi kunne glæde byen med en udvidelse af julebelysningen, da der nu er julebelysning på 10 ekstra lygtepæle med stjerner i, bla. på Annexgade.

Stor tak til Dan Slot Søndergaard for henvisning af juletræet til byens torv og stor tak til Viggo Sørensen for hjælp med at få træet fragtet til Vejrup og få det sat op. Og en stor tak til bestyrelsen og deres børn for at hjælpe med juletræ og julestjerner.

Det er blandt andet disse ting som dine kontingentpenge til borgerforeningen bliver brugt til, og uden din støtte, kunne vi ikke give byen den flotte julebelysning og julestemning, så mange tak for din støtte og for at gøre det muligt for os at julepynte vores by.

Vejrup borgerforening ønsker glædelig jul!

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org