Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Generalforsamling og købmandskurve i Borgerforeningen

Af Nadia Jahreis
3 december 2020

Traditionen tro, blev der til årets generalforsamling i november, trukket lod blandt borgerforeningens medlemmer, om 2 flotte købmandskurve. Vinderne blev Ilse og Klaus Ising Hansen samt Søren og Margit Callesen

Stort tillykke!

Tak til alle jer, der bidrager til borgerforeningen.

Foruden trækning af købmandskurve, byder vi til generalforsamlingen på lidt til ganen samt smørrebrød og lidt sødt. Kom endelig til vores generalforsamlinger, for at høre om det spændende arbejde vi gør hvert år for byen. Vi lover en hyggelig aften i godt selskab!

Hilsen Vejrup Borgerforening

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org

Administrer privatlivsindstillinger