Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lene Beier foredraget var en succes!

Af Nadia Jahreis
3 november 2020

TUSIND TAK for opbakningen til vores foredrag den 22. oktober

Det blev en skøn aften, til et fuldstændig udsolgt arrangement, hvor Lene Beier underholdte en meget spændt sal, med masser af snak og grin. Hun delte ud af livet bagved og foran skærmen, med sjove og spændende historier og fraklip.

Vi var nødsaget til at begrænse billetsalget pga Covid-19 situationen, men håber på muligheden for at arrangerer endnu et spændende foredrag, gerne med mulighed for flere deltagere og en lige så stor opbakning.

På gensyn snarest

Hilsen Borgerforeningen

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org