Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kom og vær med til hygge, marked og DM i landevejscykling

Af Vejrup Lokalråd
26 juni 2019

Søndag d. 30 juni er der DM i landevejscykling, i den forbindelse har vi skaffet flag og plakater så vi kan heppe på cykelrytterne når de kommer forbi Vejrup. Samtidigt håber vi på en hyggelig dag i jeres selskab, hvor der også afholdes bagagerumsmarked, så gå i jeres gemmer og find nogle ting frem i kan tage med til markedet, så i både kan få ryddet ud og tjent en skilling. Fodbold vil stå med deres bod og sælge øl, vand og pølser. Arrangementet finder sted ved Semler Agro, på plænen ud mod Hovedvej A1. 

Arrangementet starter kl. 10 og vi forventer at det slutter omkring kl. 14. 

Mere info om landevejscykling kan findes på https://www.cyklingdanmark.dk/dm2019/.

Kom og få et par hyggelige timer sammen med os.

På vegne af Vejrup borgerforening og lokalråd

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org