Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nyt look til vejrup.dk

Af Chris Kjærsig
21 maj 2019

Så er vi endelig nået i mål med det nye look til vejrup.dk, vi håber i syntes om ændringerne. Målet har være at skære ind til benet så det bliver nemmere at finde oplysninger som er relevante. Vi vil løbende forbedre siden, samt rette fejl.

Har du ris/ros eller har du fundet noget som ikke virker, eller mangler der noget information som du tidligere har kunnet finde, så skriv gerne en mail til info@vejrup.dk så vil vi kigge på det.

P.S. Vi mangler lidt tekster til siden, så har du lyst til at skrive om et af emnerne på https://vejrup.dk/by/livet-i-vejrup/ hører vi gerne fra dig. Både korrektur / omskrivninger af eksisterende tekster og nye tekster hvor der mangles. Send en mail til info@vejrup.dk med din tekst, så vil vi kigge på det.

Det lader til du bruger en ældre browser, dette er en potentielt sikkerhedsrisiko og vi kan ikke garantere at siden virker med ældre browser versioner. Det er bedst at opgradere så hurtigt som muligt, eller skifte til en anden mere moderne browser. Læs mere på browser-update.org