Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vejrup Antenneforening informerer

Af Erik Stenager
20 februar 2019

Vejrup Antenneforening afholder ordinær generalforsamling Torsdag d. 14 marts 2019 kl. 19.00 i Vejrup Endrup fritidscenter.

Dagsorden ifølge vedtægterne. Antenneanlægget har nu fået opdateret nogle programmer og ændret lidt i kanalsammensætningen. TV 2 er flyttet til kanalplads nr. 2. og Viasat TV 3 er på kanalplads nr.3. Det nye program Xee er på kanalplads nr. 4.

Der kan være TV som ikke opdaterer sig selv og kan evt. give sort skærm eller tabe alle eller nogle programmer. Det er derfor vigtigt at man udfører en ny kanalindstilling med frekvens på 450000KHz, Netværks ID på 100, Symbolfrekvens: 6875 og QAM: 64

Er der spørgsmål eller problemer kan du kontakte formand Erik Stenager.

Venlig hilsen bestyrelsen Vejrup Antenneforening.