Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Købmand søges

Af Chris Kjærsig
19 oktober 2018

Købmand søges
Vejrup Invest A/S, Vejrup

Vejrup Invest A/S søger en ny købmand med kæmpestort ”K” til, som selvstændig købmand, at drive Vejrups cirka 3 år gamle flotte dagligvarebutik.

Vi forestiller os, at du i forvejen er i detailbranchen og måske allerede har erfaring med at drive butik eller stå for en afdeling af en butik.

Vigtigst er dog, at du har gåpåmod og er parat til at yde en stor indsats. Du skal have et smittende humør samt evne, gejst og viljestyrke til at drive en attraktiv dagligvarebutik på en måde, der giver borgerne lyst til at lægge mest muligt af deres indkøb lokalt.

Min Købmand har åbent alle ugens dage fra kl. 07:00-19:00. Butikken er i god drift, men for den rette købmand er der potentiale for en betydelig omsætningsøgning og dermed et attraktivt afkast til købmanden.

Du kan få flere informationer ved at kontakte Leif Bjerre Hermansen på tlf.: 20 10 38 22 eller Sannie Regel på tlf.: 61 12 12 39.

Send din ansøgning samt CV til regel@vejrup.dk

Min Købmand i Vejrup ejes af Vejrup Invest A/S hvor ca. 380 lokale borgere har købt aktier for ca. 2,8 mio. kr. Vejrup ligger 25 km øst for Esbjerg og 10 km nordøst for Bramming. Vejrup blev årets landsby i Danmark i 2008, og er en særdeles driftig by med stort lokalt erhvervsliv, samt bl.a. skole, hal og fritidscenter. Byen er inde i en rigtig god udvikling med adskillige nye huse under opførelse og en markant bosætning af nye tilflyttere. Vejrup er kendt vidt og bredt for stort lokalt sammenhold, og byen har med opland ca. 1.200 indbyggere.

Åben annoncen i nyt vindue