Vejrup by
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Lyden af Vejrup Skole

Af Chris Kjærsig
20 september 2018

Alle børn på Vejrup Skole skal i uge 39 være med til at skabe en fælles forestilling, som vi har valgt at kalde: ”Lyden af Vejrup Skole”. Vi skal i fællesskab skabe musik, bevæge os og lave teater. Vi skal eksperimentere og være kreative med musik, og børnene er med til at finde på replikker, scenografi, lydbilleder mm.
”Lyden af Vejrup Skole” er et fælles projekt, hvor alle deltager. Nogen har aldrig stået på en scene og andre har erfaring. Men vi hjælper hinanden, store som små. Det bliver en anderledes og intens skoleuge, hvor  børnene kommer til at arbejde sammen på nye måder og får erfaringer med, hvad musik og teater kan som udtryksform. Vi håber selvfølgelig også på at skubbe til børnenes nysgerrighed og kreativitet.
I løbet af ugen, skal børnene arbejde i deres klasser sammen med de voksne, som de kender. Her vil de arbejde med udformningen af deres egen scene og komposition. Ind i mellem kommer børnene også i grupper, hvor alle er fordelt på tværs af alder.
Onsdag og torsdag går primært til at øve fælles og sammenkæde de forskellige scener. Som udgangspunkt er alle på scenen under hele forestillingen. Indimellem vil børnene måske finde processen lidt kaotisk. Det er helt naturligt. Det vil først være torsdag formiddag, at det hele falder på plads. Heldigvis er der mange voksne, som kan hjælpe. Så vi både får en god oplevelse og en flot forestilling.

Glæd jer til at opleve skolebørn og ”Lyden af Vejrup Skole”
torsdag den 27. september kl. 16.30 i hallen. Alle er velkommen.