Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Affaldsindsamling søndag d. 17. april kl. 9.00

Af


index

Dåser, slikpapir og cigaretskod flyder i naturen. Derfor samler Vejrup Lokalråd sammen med Danmarks Naturfredningsforening ind den 17. april – ikke penge, men affald. Og der er brug for din hjælp, for der er meget at komme efter. Ved sidste års affaldsindsamling blev naturen befriet for 132 tons affald og 120.000 dåser.

Den 17. april kan du samle affald ind i dit lokalområde Vejrup og omegn og gøre en forskel for naturen. Den bliver nemlig smukkere og skønnere at opholde sig i – uden affald.

Danmarks Naturfredningsforening garanterer, at der er rigeligt affald til alle, der møder op til årets affaldsindsamling, for det er ikke småting, der bliver smidt i den danske natur.

Hver dansker producerer i gennemsnit mere end 600 kilo affald om året. En del af det ender langs veje og i grøftekanter, skove og enge, ved kysterne og i byernes grønne områder, hvor det ødelægger vores natur og miljø.

Affaldsindsamlinger i dit lokalområde Vejrup

Vejrup Lokalråd håber, at der dukker mange frivillige op, der har lyst til at bruge et par timer på at fjerne affaldet fra naturen og aflevere det til genanvendelse.

  • Også her i området ligger der affald, og der er brug for alle, hvis der skal ryddes ordentligt op, så tag familie, venner, naboer og din forening med, og giv en hånd til affaldsindsamlingen den 17. april, siger Vejrup Lokalråd.

I år indsamler Vejrup Lokalråd affald i Vejrup – bare mød op/tilmeld jer.

Medbring gerne arbejdshandsker, sikkerhedsvest og trailer. En lokal sponsor og Lokalrådet inviterer på pølser, øl og vand til alle deltagere efter veludført arbejde kl. 12.00 på Torvet.

 

Yderligere oplysninger og tilmelding for trailere
Niels Peder Regel tlf.: 23 84 91 35

 

Tid og sted
Vi mødes på det nye Torv i Vejrup kl. 09.00 søndag d. 17/4.