Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Vejrup Sognearkiv

Af


I Sognearkivet er vi altid glade for indleveringer af den ene eller anden art: billeder, dokumenter, foreningsprotokoller m.v. Tingene må selvfølgelig gerne være fra ”gammel tid”, men det er absolut ikke noget krav. Hvad der sker i dag er historie i morgen, og ud fra den betragtning har vi selvfølgelig været meget fremme i skoene for at få en masse materialer, især billeder, samlet sammen her i forbindelse med ”købmandsprojektet” og vi vil selvfølgelig følge det løbende fremover.

Et projekt, vi ikke rigtigt havde noget om, var bygningen af Multisalen. Dette blev nævnt på et bestyrelsesmøde i hallen og kort tid herefter fik vi et USB – stik af halbestyreren med masser af billeder om byggeriet af Multisalen samt en del andre projekter. Det første resultat heraf kan ses ved at følge dette link: http://www.arkiv.dk/vis/3784288.

Man skal således ikke holde sig tilbage, hvis man har noget, som man tror, kunne have interesse. Dog vil det altid være en stor hjælp for os, hvis der er navne på evt. personer og, ikke mindst, et årstal – hvornår er billedet taget og, evt., i hvilken anledning.

Registrering af indkomne materialer er meget tidskrævende, der er mange detaljer der skal noteres ligesom forskellige søgeord også er nødvendige – vore ”kunder” skulle jo gerne kunne finde tingene igen.

Er det så til nogen nytte, kunne man spørge. Er der nogen der ser de ting vi har registreret. Indtil for ganske nylig anede vi det faktisk ikke. Men lige her efter nytår er det blevet muligt at trække statistikker ud af arkiv.dk.  Og det viser sig faktisk, at der er en del mennesker der ser det vi laver. Helt nøjagtigt har der i 2015 været 3746 tilfælde, hvor en person har været inde og se på et eller andet om Vejrup. I langt de fleste tilfælde har der været tale om billedvisninger. Se, så er der jo ”noget ved det”.